Новини и статии
31.08.2015

Самостоятелно или в комбинация с други билки лекува  остри и  хронични възпаления и аденом на простатната жлеза в начален стадий; проблеми на бъбреците и пикочните пътища и възстановяването им след операция; препоръчва се за жени с хроничен цистит.

 

25.08.2015

Кората от бреза се счита за едно от най-добрите диуретични средства, за което е призната способността му да стимулира премахването на течности от организма. Тя има също антиревматитно и отслабващо действие. 

19.08.2015

Умората е един от основните фактори, подсказващи за недостиг на желязо в организма. Желязото също е основен елемент за пренасянето и задържането на кислород в клетките, за процесите в тъканите, за изграждане на хемоглобин.

13.08.2015

Основно действа успокояващо и релаксиращо. Ефекта е много мек и затова с успех се ползва при деца – при детски неврози и тези появяващи се през пубертета.

03.08.2015

Поради богатството си на няколко етверични масла се е получил наситен, силен аромат. Това привлича използването му като подправка в кулинарията. Но тази билка е по-интересна с лечебните си свойства

Магазин за здравословни продукти Биотонус

Designed by WebDesignVarna